loader image

Kerti bútor AKCIÓK

1 nap alatt telepíthető modulház

Prémium modulház

Korszerű ingatlan gyorsan és költséghatékonyan

Egy modern nyaralóról álmodozol? Esetleg az új vállalkozásodhoz keresed a tökéletes ingatlant? A prémium modulház gyors és költséghatékony megoldást kínál a terveid megvalósításához!

Az Álomterasz-Álomház csapata kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a modulházak építése terén, így te biztos lehetsz benne, hogy a végeredmény pont olyan lesz, ahogyan azt elképzelted.

Kiváló minőségű anyagokkal és színvonalas kivitelezéssel gondoskodunk róla, hogy a modulház hosszú évtizedeken keresztül gondtalanul szolgálja az igényeidet.

A prémium modulházak kívül-belül az igényeid szerint alakíthatóak, amely lehetővé teszi, hogy az elkészült ház tökéletesen megfeleljen az általad választott célnak. Ráadásul a későbbiekben könnyedén bővíthető a ház, ezáltal rugalmas megoldást biztosítva.

A prémium modulházak kiválóan alkalmazhatók:

Lakóháznak

Mivel a modulház négy évszakos tartózkodást tesz lehetővé, ezért lakóházként is kitűnően funkcionál. Különböző méretekben és elrendezésekben érhetők el, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb változatot. A korszerű szigetelésnek hála ráadásul roppant költséghatékony a fenntartása, így a rezsiköltség miatt sem kell aggódnunk. Igény esetén továbbá terasszal is kiegészíthető, ami még otthonosabbá varázsolja a házat.

Nyaralónak

A prémium modulházak kiváló összhangot teremtenek a modern kényelem és a természet közelségének élvezete között. Akár saját célra szeretnénk használni az épületet, akár egy vendégházat szeretnénk kialakítani, a modulház kitűnő választás a terveink megvalósításához.

Kisebb-nagyobb irodának

A modulházak korszerű és praktikus irodaként is tökéletesen megállják a helyüket, legyen az akár egy- vagy többszemélyes iroda. A belső tér az igényeink szerint alakítható, aminek köszönhetően egy „klasszikus iroda” komfortját élvezhetjük vele.

A prémium modulházak előnyei

 • modern megjelenés
 • kívülről +5 cm nikecell borítás, nemesvakolat. Emiatt kinézete bármilyen városképbe illeszthető
 • 3 rétegű külső nyílászárók, -választható méret és forma
 • alacsony „rezsi” költség
 • belső nyílászárók
 • belső tér elrendezése a megrendelő elképzelése szerint

Az ár tartalmazza a víz és villany kiállásokat, azok igény szerinti elhelyezését. Pont alapokra helyezhető, ezek elkészítését az ár tartalmazza!

310.000 Ft nettó / m²

az ár tartalmazza a pontalapot és telepítés díját

Falak rétegrendje belülről kifelé haladva:

 1. gipszkarton tűzálló az összes és impregnált vízálló a vizes blokkokban
 2. hőtükör fólia,
 3. impregnált fenyő vázszerkezet
 4. vázszerkezeten belül 15cm kőzetgyapot szigetelés
 5. pára záró- áteresztő fólia
 6. 15 mm-es OSB lap borítás
 7. 5 cm vastag nikecell borítás
 8. dryvit rendszerű nemes vakolatozás

Az aljzat rétegrendje annyiban különbözik, hogy 20 cm Kőzetgyapot szigeteléssel láttuk el.

Referenciaképek

A modulházak előnyei

gyors-epitesi-folyamat

Gyors építési folyamat

Tudtad, hogy egy egy hagyományos építkezés akár évekig is eltarthat? Nem beszélve arról a stressztől, amelyet ez alatt az idő alatt tapasztalhatunk meg.

Ezzel szemben a modulház építése lényegével gyorsabb és tervezhetőbb. A gyári összeszerelést követően a helyszíni munkálat minimális: a fogadó felület előkészítésén túl jellemzően csak 1 napot vesz igénybe a telepítés.

Ráadásul emiatt kompromisszumokat sem kell kötnöd! Kiváló minőségű anyagokat használunk és folyamatosan nyomon követjük az új technológiákat, hogy mindig a legkorszerűbb megoldásokat kínáljuk.

Így biztos lehetsz benne, hogy az általunk készített modulház problémamentesen fogja szolgálni az igényeidet hosszú időn át!

tervezhetoseg

Tervezhető költségek és határidők

Mondanunk sem kell, hogy mennyi fejfájást tud okozni egy átlagos építkezés. A munkafolyamatok összeszervezése, a szakemberek felkutatása és a kivitelezés mind-mind óriási terhet rónak ránk.

Szerencsére a modulház esetén azonban az idővel és a költségekkel is könnyebb tervezni, hiszen ez esetben nem kell tartani egy elhúzódó építkezéstől, és attól sem, hogy egy elhúzódó építkezés miatt növekednek a költségeink.

Végleges és részletes árajánlatot biztosítunk a modulház legyártására és telepítésére, ezáltal te pontosan tudsz kalkulálni a költségekkel és az idővel egyaránt. Ugye milyen jól hangzik?

csendes-epitkezes-2

Minimális zavar a lakókörnyezetben

Az építési munkák nagy része saját Házgyárunkban zajlik, így az építkezés nem fogja zavarni a leendő szomszédokat és a ház környezetében élő lakókat. Ez pedig lényeges szempont lehet a jó kapcsolat megalapozásához.

Mindazonáltal kevesebb hulladék keletkezik és minimálisra csökkenthető a zaj és por okozta kellemetlenség is, hiszen a telepítés gyors és nem igényel hosszadalmas összeszerelési munkálatokat.

A modulházak előre legyártott elemeit az előkészített helyszínre szállítjuk, ahol aztán tapasztalt, profi csapatunk állítja össze az építményt. A kevesebb anyagmozgatás szintén hozzájárul a tisztább, rendezettebb építési területhez, amely kevésbé zavarja a környezetet.

olcsó modulház

Alacsonyabb költségek

A modulházak gyártása automatizáltabb folyamatok révén történik, ezért kevesebb munkaerőt igényel a megtervezésük és a kivitelezésük. Éppen ezért lényegével alacsonyabb költségeink lesznek, mint egy hagyományos építkezésnél.

Ez esetben ugyanis nem merülnek fel olyan extra költségek, mint az építőmunkások elszállásolása vagy bejárása, illetve az esetleges építési hibák vagy a megbízhatatlan szakemberek miatti fejfájást (és kiadásokat) is elkerülhetjük.

Kiforrott folyamataink, a roppant precíz, méretre szabott elemek és a kiváló minőségű anyagok gondoskodnak róla, hogy a teljes építkezés gondtalan lehessen.

Házgyárunkban az időjárás nem befolyásolja a munkavégzést, hiszen télen-nyáron, minden időjárási körülményben zavartalanul folyik a gyártás. A projekt teljes mértékben a szerződésben foglaltak szerint valósul meg, ami által rengeteg stressztől kímélhetjük meg magunkat.

kornyezetbarat-epitkezes

Környezetbarát megoldás

Házaink alacsony, akár közel nulla energiaigényűek, amelynek köszönhetően több marad a pénztárcádban és „több” marad a bolygó számára is.

Ráadásul már az építés során is kevesebb energiát használunk fel, mint hagyományos építési módszerek esetén. Ez annak köszönhető, hogy a modulházak kontrollált keretek között, saját Házgyárunkban készülnek, ahol optimalizáljuk az anyagfelhasználást.

Így jelentősen csökken a keletkező hulladék mennyisége, mivel minden egyes elem precízen van méretezve és vágva. Ezzel szemben a hagyományos építkezéseken gyakran sok anyag veszhet kárba a helyszíni vágások és a hibás mérések miatt.

Ráadásul az elkészült elemek gyárból való szállítása egyszeri alkalommal történik, szemben a hagyományos építkezésekkel, ahol folyamatosan szállítanak különböző anyagokat a helyszínre.

bovitheto-

Bővíthető

A modulház meglévő lakóház bővítésére is alkalmas, illetve természetesen maga a modulház is bővíthető utólag.

A megvalósítás további modulok hozzáadásával történik, amely sokkal költséghatékonyabb, mint egy hagyományos házbővítés során az új helyiségek építése. Továbbá ez a rugalmasság lehetővé teszi azt is, hogy fokozatosan bővítsük otthonunkat, az aktuális anyagi lehetőségeinkhez és igényeinkhez igazodva.

Házbővítésre ajánljuk gondozásmentes alumínium teraszainkat is, melyek szigetelt üvegezéssel télikertté is alakíthatók, ezzel növelve az teraszon tölthető hónapok számát.

Teljesen az igényeinkre szabható

A modulházak egyik másik nagy előnye a testreszabhatóságuk, amely lehetővé teszi, hogy az építmény teljes mértékben megfeleljen az egyedi igényeinknek és ízlésünknek. Legyen szó akár design elemekről, akár funkcionális eszközökről, a modulházakkal szinte bármilyen elképzelés megvalósítható.

Nagyméretű üvegfelületek és tolóajtók segítségével például a természet is „közelebb hozható” az otthonunkhoz, ami nagyon jó lehet akkor, ha például nyaralónak vagy vendégháznak szeretnénk kialakítani az épületet.

Prémium modulház
Prémium modulház

A belső tér elrendezése szintén szabadon variálható: a különböző helyiségek mérete és funkciója az igényeinkhez igazítható, amely biztosítja, hogy otthonunk a lehető legpraktikusabb és legkényelmesebb legyen.

Olyan energiahatékony megoldások is könnyedén integrálhatóak, mint például a napelem vagy a hőszivattyú, ezáltal gondoskodva az alacsony fenntartási költségekről.

Mindemellett pedig a modulház megjelenése miatt sem kell aggódnunk, hiszen ezek az építmények rendkívül modern megjelenéssel büszkélkedhetnek, így teljes mértékben egy hagyományos ház érzetet keltve.