loader image

Kerti bútor AKCIÓK

Miért modulházat válasszak?

Mi a modulház?

Modulháznak nevezzük azt az épületet, melynek az alsó födémszerkezete, a falai és a felső födémszerkezete is a házgyárban készül el, és egyben szállítják azt az építési helyszínre, ahol daruval emelik a helyére. A modulházak használatára csak a képzelet szab határt:

  • A kisebbeket (100 légköbméter alatt) edzőteremnek, irodának építési engedély mentesen is le lehet rakni.
  • Nagyobb modulházainkat egyre többen választják családi háznak, állandó lakhatásra is. Ezekhez már szükség van engedélyeztetésre is, amiben már nagy tapasztalatunk van, saját építész és koncepcióterv segíti a gyors lebonyolítást.

 

A mobulház és a mobilház között az a különbség, hogy a mobulháznak nincsenek kerekei. A modulháznak egy sík, szigetelt aljzata van, amivel együtt daruzható, mozgatható, azaz a helyszínre szállítható, ahol pár napos szerelés után már költözhető is.

A modulházak előnyei

gyors-epitesi-folyamat

Gyors építési folyamat

Az építkezés gyorsabb és előre tervezhetőbb, az építkezés a gyári összeszerelésen túl minimális: a fogadó felület előkészítésén túl jellemzően csal 1 nap a telepítés.

tervezhetoseg

Tervezhetőség

Időben és költségekben is könnyebb tervezni. Nem kell tartani egy elhúzódó építkezéstől, és attól sem, hogy egy elhúzódó építkezés miatt növekednek a költségek.

csendes-epitkezes-2

Minimális zavar a lakókörnyezetben

Az építési munkák nagy része Házgyárunkban zajlik, így a ház leendő helyén kevésbé zavarja az építkezés a lakókat, kevesebb hulladék keletkezik és minimálisra csökkenthető a zaj és por okozta kellemetlenség is.

olcsó modulház

Alacsonyabb költségek

Az építkezés során nem merülnek fel olyan extra költségek, mint az építőmunkások elszállásolása vagy bejárása, ráadásul házgyárunkban az időjárás sem befolyásolja a munkavégzést, így egy hagyományos építkezéshez képest alacsonyabbak a költségek.

kornyezetbarat-epitkezes

Környezetbarát megoldás

Házaink alacsony energiaigényűek. Ráadásul már az építés során is kevesebb energiát használunk fel, mint hagyományos építési módszerek esetén.

bovitheto-

Bővíthető

A modulház meglévő ház bővítésére is alkalmas, illetve maga a modulházaink is bővíthetők utólag. 
Házbővítésre ajánljuk gondozásmentes alumínium teraszainkat is, melyek szigetelt üvegezéssel télikertté is alakíthatók, ezzel növelve az taraszon tölthető hónapok számát.

Komáromban 2000 m2-es házgyárunkban tudjuk az időjárástól függetlenül gyártani kisebb és nagyobb házainkat.

Gyorsan, kb. 8 nap alatt a csarnokban készítjük el és 2-3 nap alatt telepítünk egy 45 m2-es házat a helyszínen.

Falszerkezetének kialakítása miatt 4 évszakos, egész évben használható, ha szükséges egyik helyről a másikra szállítható vagy akár a későbbiekben bővíthető is.

Méreteiben rugalmasak vagyunk, minden esetben a vevő elképzelése alapján gyártjuk le a modulokat egészen a 10 m2-estől a 90 m2-esig.  Ha nem szeretnének időt és energiát ölni a tervezgetésbe, akkor jó szívvel ajánljuk típusházainkat, amiket saját építészünk tervezett.

Miért válaszd az Álomház-Álomterasz csapatát?

rovid-hataridos-epites-

Rövid határidő

Egy 50 nm-es, 2 hálószobás mobulházat 1,5 hét alatt tudunk elkészíteni víz- és villanyszereléssel együtt.

Az építkezés zárt csarnokunkban történik, így időjárástól függetlenül tudunk dolgozni, így tudjuk garantálni szerződésben is a rövid, akár 1,5 hónapos határidőt.

fix-aru-mobilhaz-

Árgarancia

Házgyárunkban rendelkezésre áll minden alapanyag és szerszám, így nem fordulhat elő, hogy drágább lesz, mint amivel szerződéskötéskor kalkuláltunk.

Olyan extra költségek sem merülhetnek fel, mint az építőmunkások elszállásolása vagy bejárása, így egy hagyományos építkezéshez képest alacsonyabbak a költségek.

jobb-minosegu-anyagok

Kiváló minőségű anyagok

A modulházak gyártásához korszerű anyagokat és technológiákat használunk, amelyek javítják az épületek minőségét, tartósságát és energiatakarékosságát.

Házgyárunkban a házak építési folyamat átlátható, műszaki vezetőnk által felügyelt, így biztosítva a magas színvonalú kivitelezést.

minoseg-es-epitkezes-ellenorzese

A minőséget szerződésben garantáljuk!

A szó elszáll… Ígéreteinket megtartjuk, így bátran rögzítjük szerződésben is.

Több száz ház és terasz átadása után kellő tapasztalattal és rutinnal állunk készen a Te Álomházad megépítésére is.

minosegi-epito-munkaero-

Megbízható szakemberek

Kipróbált, megbízható saját csapattal dolgozunk, így nem kell attól tartanod, hogy az építkezés alatt a szakemberek egyik napról a másikra eltűnnek.

Házgyár csarnokunk és terasz bemutató udvarunk is itt lesz 10 év múlva is.

Álomterasz vélemények

Megtekinthető referenciák

Látogass el hozzánk komáromi házgyárunkba vagy kecskeméti bemutató udvarunkba.